Deskundig, betrouwbaar en vooral nuchter!

Een huis kopen of verkopen is geen dagelijkse bezigheid voor de gemiddelde consument. Makelaars dienen zich graag aan. Maar welke moet u kiezen?

Kreuwels Vastgoed is aangesloten bij VBO Makelaar (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed), een actieve brancheorganisatie voor makelaars in onroerend goed. VBO-makelaar behoort op het gebied van makelaardij tot de top van Nederland. De VBO-makelaar is gecertificeerd door de marktleider op dit gebied Det Norsk Veritas (DNV). De DNV certificeringsregeling (volgens de ISO Norm 17024) is als enige in Nederland geaccrediteerd bij de Raad voor Accreditatie. Daarmee heeft deze regeling de hoogst haalbare erkenning. Als het om iets waardevols als uw woning gaat, kunt u maar beter met de beste partij in zee gaan.

Kreuwels Vastgoed kan de complete vastgoedbemiddeling voor u regelen, van begin tot eind. U kunt ons echter ook inschakelen voor afzonderlijke diensten. Het opstellen van het koopcontract bijvoorbeeld, of het onderhandelen met geïnteresseerde kopers. Daarbij kunt u bijvoorbeeld zelf de rondleiding door uw woning verzorgen. U bepaalt! En u betaalt alleen voor de diensten waarvan u gebruik maakt. Op deze nuchtere, klantvriendelijke manier onderscheidt de VBO zich al jaren.

Meer informatie: www.vbo.nl