De juiste waarde...

Wat is de waarde van een woning? De bank praat over de marktwaarde van een pand, de verzekering over een herbouwwaarde, de fiscus over de economische waarde, een verkoper over de vraagprijs. Een woning heeft zo veel verschillende waarden, dat het soms wel lijkt of we over verschillende panden praten. Alsof we appels met peren vergelijken!

Kan iemand een realistisch en onafhankelijk waardeoordeel geven over de woning? Ja, Kreuwels Vastgoed kan dat. Wanneer u een taxatierapport laat opstellen door Kreuwels Vastgoed weet u zeker dat u een deskundig en betrouwbaar oordeel in handen krijgt. Bijkomend voordeel is, dat ook andere partijen zoals banken en verzekeraars de taxatie onvoorwaardelijk zullen accepteren: de VBO staat immers garant voor een onafhankelijke deskundigheid. Dankzij de brancheorganisatie is Kreuwels Vastgoed constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en prijzen op de huizenmarkt.

Op uw verzoek stelt de gecertificeerde VBO makelaar-taxateur een onafhankelijk taxatierapport op. Daarin verwerkt hij alle relevante waardeaspecten van het pand waaronder de bouwkundige staat, wijkgegevens, kadastergegevens en vult dit aan met relevante foto's.

Kortom bent u op zoek naar een makelaar die u de beste diensten levert voor de scherpste tarieven?

Kreuwels Vastgoed, thuis in uw regio!