Verzekerd van een goede service!

Zorgeloos verzekerd zijn. Met aandacht voor uw situatie.

 

Weet u niet precies welke verzekeringen of welke categorie verzekeringen op uw persoonlijke situatie aansluiten? Of wilt u graag ondersteuning en een persoonlijk aanspreekpunt?     

 

Het is erg belangrijk om verzekeringen met elkaar te vergelijken. Met een verzekering op maat, die past bij uw situatie en wensen, kunt u honderden euro’s per jaar besparen. Ook is het belangrijk dat uw verzekering de juiste dekking biedt voor uw risico’s. Wij nemen uw wensen en mogelijkheden in een persoonlijk gesprek met u door en komen met een passend en voordelig verzekeringspakket.

 

Ook bij schade zijn wij uw eerste aanspreekpunt.

 

Het belangrijkste aspect van verzekeren is de afhandeling van schadegevallen. Pas als er iets ernstigs gebeurd is thuis, op reis of op het werk, wordt duidelijk hoe belangrijk een betrouwbare en betrokken tussenpersoon is. In het geval van schade wilt u immers zo min mogelijk zorgen hebben.

 

Wij geven u advies, houden contact met de verzekeraar en zorgen voor een correcte schadeafhandeling.

 

Kortom: het wordt allemaal voor u geregeld!

 

 

Kreuwels Vastgoed pakketpolis

Onze pakketpolis is een duidelijke overzichtelijke polis voor uzelf en uw gezin. Alle dekkingen zijn prima op elkaar afgestemd.

 

De voordelen van onze pakketpolis:

  • Zeer complete pakketpolis

  • Scherpe premie, ruime voorwaarden

  • Naargelang het aantal verzekering die opgenomen worden in de pakketpolis kan de pakketkorting oplopen tot maar liefst 12%

  • Sluit u een verzekering voor drie aaneengesloten jaren af, dan krijgt u een extra korting van 2,5% en bij vijf aaneengesloten jaren is de korting 5%

  • Betaling is mogelijk per maand, kwartaal, half jaar of jaar